Otomotiv Ekosistemi Türkiye'nin En Büyük Mobilite Etkinliğinde Buluştu!
Yazı Fontu

 EFF Organizasyon'un bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, otomotivin geleceğini belirleyen Mobilite Inovasyon Zirvesi 14.09.2023’te Bilişim Vadisi, Gebze'de gerçekleşti. Zirveye Bursa Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç.Dr. Hasan ŞAHİN ve Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Mehmet Onur GENÇ katılım gösterdi.

Türkiye'nin en büyük otomotiv temalı etkinliği Mobilite inovasyon Zirvesi Türkiye'nin dört bir yanından gelen Otomotiv Ana Üreticileri ve Tier 1, Tier 2 seviyesindeki tedarikçiler, Enerji, Lojistik ve Ulaşım Sektörü temsilcileri olarak 350+ direktör ve üzeri yöneticileri ağırladı.

Alanında uzman birbirinden farklı konuşmacılarla Otomotiv Sektörünün Dijital Dönüşümü, Mobilite, Yapay Zeka, 50. Robotlaşma, Otomasyon, Elektrikli Araçlar, Blockchain, gibi bir çok başlık ele alındı.

Sektörün önde gelen marka ve isimleriyle 10'dan fazla sergi alanı sahibiyle birlikte nitelikli networking ortamı oluşturulup, düzenlenen toplantılarla birlikte katılımcılara keyifli ve verimli bir zaman geçirme fırsatı sunuldu.

Honeywell, NOVİ Robot Teknolojileri, arabam.com, Lixhium, Sistematik Teknoloji, ADASTEC Corp., Karsan Automotive, SHNEIDER ELECTRIC, Volt Teknoloji, Setsis Bilişim, OTORAPOR, Simtekno Endüstriyel Ürünler Ltd. Şti., Dataguess, Konzek Teknoloji, ERD BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. etkinliğe katılan firmalar arasındaydı.

18 Eylül 2023