Ulusal Staj Programı Kapsamındaki Stajyerlerin BTÜ Deneyimleri!

Ulusal Staj Programı (USP) kapsamında Bursa Teknik Üniversitesi’nde staj yapan öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenlendi. Kariyer Merkez (BUKAGEM) tarafından 4 Ağustos Cuma günü organize edilen etkinliğe, stajı sona ermiş, devam eden ve yeni başlayacak stajyerlerimiz davet edildi.

Üniversitemizin farklı birimlerinde -Dış İlişkiler Ofisi, Kariyer Merkezi, Kurumsal Gelişim Ofisi, Bilgi İşlem DB, Teknoloji Transfer Ofisi gibi- Kimya ve İnşaat Mühendisliği bölümlerinin laboratuvarlarında ve Merkez Laboratuvarda (MERLAB) staj yapan yaklaşık 25 öğrenci bu etkinlikte bir araya geldi. Kariyer Merkez Müdürü Doç. Dr. Hasan ŞAHİN’in açılış konuşmasının ardından, Kariyer Merkezinde stajını tamamlayan öğrenciler ‘Torpil Değil Networking’ ve ‘Mentorluk’ konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Farklı üniversite ve bölümlerden gelerek BTÜ’de staj yapan öğrenciler, staj deneyimlerini paylaştıkları videoyu keyifle izlediler. Stajyerlerin değerlendirme ve görüşlerinin alınmasının ardından etkinlik sona erdi.

08 Ağustos 2023