EGEKAF'22 İzmir

BUKAGEM olarak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Fuar İzmir’de gerçekleştirilen Ege Kariyer Fuarı’nda öğrenciler ve iş dünyasından temsilcilerle bir arada olduğumuz dopdolu iki gün geçirdik.  BTÜ BUKAGEM standımız diğer üniversite öğrencileri ve firma temsilcilerinden yoğun ilgi gördü. 


Paydaş Üniversite olarak destek sağladığımız fuarda, Bukagem Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Gürsu Tekdemir, sürece katkılarından dolayı Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın elinden teşekkür belgesi aldı.


‘Tutsak’ isimli ödüllü projeleriyle Ege Kariyer Fuarında bir madalya daha alan Mekatronik Bölümü öğrencilerimizi ve Arge Proje Yarışmasında başarılı projelerini sergileyen Kimya Mühendisliği, Psikoloji ve Biyomühendislik bölümlerinden lisans ve lisansüstü öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.  BUKAGEM Ailesi olarak yorucu bir maratonu keyifli ve gururlu bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu enerji ile öğrenci ve mezunlarımız için faydalı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.


BUKAGEM'i sosyal medya hesaplarından takip etmeyi UNUTMAYIN!
Instagram: bukagem.btu

Twitter: @bukagem

Linkedin: Bukagem Bursa Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi